slo / eng
   
   
   
   
   
   
   
   
           
         
 

MLADINSKI CENTER V ART SREDIŠČU

Mladinski center Art središča je družabni in kulturni prostor, kjer lahko mladi iz bližnje in dalnje okolice ustvarjalno izkoristite svoj prosti čas ali pa se z nami le pogovorite, izmenjate izkušnje in delite informacije.

Lahko se sproščate ob raznih igrah na prostem v neposredni okolici ali pa v samem centru, kjer so vam na razpolago pripomočki, oprema in orodja, si izposodite kolo ali pa prisedite k našim prostovoljcem in prostovoljkam, ki nudijo različna znanja (uporaba računalniških programov, osnove digitalne fotografije, video montaže, stop-motion animacije, snemanja, ozvočevanja, tiskarskih tehnik, lončarjenja, kiparstva, slikarstva, itd.), ostale ročne spretnosti (izdelovanje mask, ročnih lutk, voščilnic, kreativna reciklaža, šivanje, žongliranje itd) ali pa vas naučijo tujega jezika. Skozi celo leto organiziramo vrsto delavnic za otroke in mlade. Pridi z idejo!

V Art središču imaš brezplačen dostop do interneta in zloženk z informacijami za mlade, pa tudi knjižnico s knjigami, filmi in glasbo. Vstopaj z očmi in ušesi, odprtimi za drugačnost ostalih obiskovalcev in obiskovalk.
Vabljena, vabljen!

Dodatne informacije, predloge za sodelovanje ali prostovoljno delo dobite na našem e-naslovu ali na telefonu: 02 544 91 08.